stretchtent huren

vanaf: 

€599,-

Details

Breedte: 7,5 meter
Lengte: 10.5 meter
Zijhoogte: 0 – 3 meter
Oppervlakte: 79 m2
Zitplaatsen: 45
Staanplaatsen: 65

€599 per twee dagen. (Ex.BTW) 

stretcht tent huren in twente

Stretch Te huur Twente? Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle manier om je evenement in Twente te organiseren, overweeg dan om een stretchtent te huren bij Big Party Verhuur. Onze stretch tenten zijn perfect voor bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en andere evenementen. Met hun flexibele en opvallende ontwerp bieden ze een prachtige en beschutte ruimte voor al je gasten.

Stretch tent te huur twente? Onze stretchtenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte tent kunt kiezen voor jouw evenement. Of je nu een intiem feestje wilt geven of een groot evenement organiseert, wij hebben de juiste tent voor jou.

Bij Big Party Verhuur begrijpen we dat jouw evenement uniek is. Met onze jarenlange ervaring in het verhuren, kunnen wij je helpen bij het kiezen van de juiste tent en accessoires voor jouw evenement. Ons team van professionals zal de tent opzetten en afbreken, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement.

Dus als je op zoek bent naar een opvallende en flexibele feestlocatie in Twente, huur dan een stretchtent bij Big Party Verhuur. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.